Vuonislahden Taiteilijatalon rakentaminen varmistui! Projektin eteneminen tuotteistetaan innovatiivisesti yhteistyössä alueen matkailupalvelujen kanssa!

Vuonislahden Taiteilijatalon rakentaminen varmistui!

Nyt kevääksi suunnitellun Vuonislahden (Lieksa) Taiteilijatalo Hupelin rakentamisen aloitus päärakennuksen osalta käynnistyy suunnitelmien mukaisesti. Hankkeen liikkeelle lähdön varmisti Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen rahoituspäätös 17.3.2010. Noin 550 000€ maksavan hankkeen rahoituksesta ovat päätöksiä aiemmin tehneet Lieksan kaupunki ja Pielisen Osuuspankki. Rahoitukseen liittyviä sitoumuksia Taiteilijatalo-yhdistyksellä on myös yhteistyösopimuksin yrityksien Honkarakenne Oyj, Tulikivi Oyj, Pielisen Betoni Oy, VR Henkilöliikenteen ja Sähköliike Pennasen kanssa.

Innovatiivista tuotteistamista yhteistyössä alueen matkailupalvelujen kanssa!

Rakentamisen rinnalla käynnistetään kohderyhmämarkkinointia, jossa yhteydessä tullaan jo kevään aikana järjestämään taiteilijoille, tutkijoille ja kirjailijoille tutustumisretkiä tulevan talon toimintaan, sijaintiin sekä sen nimikkotaiteilijoiden kuvanveistäjä Eva Ryynäsen ja kirjailija Heikki Turusen maisemiin ja tuotantoon. Retkiohjelmiin liittyvät myös retket Kolille. Taiteilijataloon tulee työskentelytilat kuvataiteilijalle, kirjailijalle ja tutkijalle, sekä 3 pientä asuntoa, erillinen sauna ja arkistotila. Talon on tarkoitus ottaa ensimmäiset työskentelijänsä vastaan ensi vuoden alusta. Työskentelynsä lisäksi Taiteilijatalon taiteilijat tulevat olemaan soveltuvin osin mukana järjestettäessä seminaari- ja näyttelytoimintaa Vuonislahdessa ja Lieksassa.

 

Lisätietoja projektista: Reino Kuivalainen puh: 0400 170 255 email: reino.kuivalainen(at)vunas.inet.fi

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).