Kylämatkailuhanke liikkeelle Ypäjällä

Suunnitteilla ollut Ypäjän kylämatkailuhanke on Hämeen TE-keskuksen syyskuisen rahoituspäätöksen jälkeen edennyt toteutusvaiheeseen. Projektin tavoitteena on kehittää yritysten, yhdistysten sekä muiden toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista, parantaa asiakaslähtöistä tuotetarjontaa ja lisätä Ypäjän tunnettuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Hankkeella on tiiviit yhteydet Lomalaidun ry:n hallinnoimaan valtakunnalliseen kylämatkailun koordinaatiohankkeeseen sekä Matkailun edistämiskeskuksen Outdoors Finland -projektiin. Yhteistyötä tehdään myös muiden matkailu- ja kehittämisorganisaatioiden sekä toimintaryhmä LounaPlussan kanssa.

Kestoltaan projekti ajoittuu vuosille 2009-2011 ja sen alkuvaiheessa kartoitetaan kattavasti mm. matkailupalveluiden nykytilanne, markkinointitoimet ja asiakkaat. Selvitysten ohella on kuitenkin kaiken aikaa tärkeää, että erilaiset aloitteet ja ideat nousevat esiin. Tässä mielessä kylämatkailuhanke koskettaa kuntalaisia laajalti. Keskeisenä pyrkimyksenä on luoda toimiva ypäjäläinen ratkaisu matkailun sekä liitännäispalveluiden kasvuhakuiselle ja työllistävälle tulevaisuudelle.

Ypäjän kylämatkailuhankkeen projektipäällikkönä toimii Olavi Paavilainen, jolla on matkailualan työkokemusta mm. Metsähallituksen Villistä Pohjolasta ja Ilmailulaitoksesta sekä useista hankkeista eri puolilla maata.

Lisätietoja hankkeesta ja Ypäjän matkailusta: Olavi Paavilainen 050-5747 733 email: olavi.paavilainen(at)ypaja.fi

Kommentit

Hienoa, että hanke on päässyt käyntiin ja tervetuloa Olavi kylämatkailuverkostoon!

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).