Yhdessä tehden - kylämatkailuseminaariin ilmoittautuminen 23.10.2009 mennessä!

Koordinaatiohanke järjestää valtakunnallisen kylämatkailuseminaarin torstaina 29.10.2009 Peräseinäjoen matkailukylässä!

Seminaariohjelma on ohessa liitteenä. Muistathan ilmoittautua 23.10.2009 mennessä http://www.epmatkailu.fi/tapahtumat_ja_kokoukset.html 

Huomioithan, että voit ilmoittaa sähköisesti kerralla myös useampia henkilöitä.

Yhdessä tehden -seminaarin tavoitteena on luoda malli suomalaiselle kylämatkailulle. Päivän aikana haetaan vastauksia mm seuraaviin kysymyksiin: Miten kehitämme kylämatkailua? Kuka siitä kylällä vastaa ja miten? Miten varmistetaan kehitystyön jatkuvuus?

Yhdessä luomisen pohjaksi seminaarissa tutustutaan Irlannin, Itävallan ja Italian kylämatkailumalleihin. Kaksi pilottikylää kertoo, miten kylämatkailua organisoidaan ja kehitetään heidän kylissä tällä hetkellä? Yhdessä luomisen työpajoissa yhdistetään alustuksista syntyneet ajatukset, jokaisen läsnäolijan kokemukset ja luodaan yhdessä malli suomalaiselle kylämatkailulle. Mallia tullaan testaamaan ja kehittämään edelleen mm pilottikylissä.

Makuja ja tarinoita metsästä - tuotetestaus

Varsinaisen seminaariosuuden jälkeen testataan Peräseinäjoen kylämatkailupalveluita teemalla "Makuja ja tarinoita metsästä". Tuotetta on toteuttamassa neljä eri toimijatahoa. Käytä mahdollisuutesi tutustua siihen, miten usean eri toimijan tuottama kylämatkailutuote käytännössä toimii ja miltä se sinusta maistuu?

30.10 Kierros Peräseinäjoella

Kylämatkailun koordinaatiohanke, Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry ja Peräseinäjoki Seura tarjoavat 30.10.2009 klo 9:00 maksuttoman tutustumiskierroksen Peräseinäjoen kylään! Yhteinen bussikuljetus lähtee Kalajärveltä klo 9:00 ja kierros kestää noin tunnin ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

HINNAT

Seminaaripaketti 16 € / henkilö

(sis: seminaariohjelma, noutopöytälounas, aamu- ja iltapäiväkahvit)

Tarinoita ja makuja metsästä iltaohjelma: 28 € / henkilö

Tuotetestauskokonaisuus sisältää patikointiretken Peräseinäjoen havaintometsässä, kolmen ruokalajin riistaillallisen ruokajuomineen Näätämajalla, paikallisen metsästysseuran järjestämää ohjelmaa sekä yhteisbussikuljetuksen

Nähärään Peräseinäjoella!

Susanna Kulmala susanna [dot] kulmala [at] lomalaidun [dot] fi P: 050 5960901 Seminaariohjelma hintatietoineen on ohessa liitteenä.

LiiteKoko
KylamatkailuSyysseminaariohjelma29102009.pdf103.29 Kt

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).