Yhdessä tehden - kylämatkailun valtakunnallinen syysseminaari 29.10.2009

Koordinaatiohanke järjestää valtakunnallisen kylämatkailuseminaarin torstaina 29.10.2009 Peräseinäjoen matkailukylässä. Varsinaisen seminaarin lisäksi on mahdollisuus tutustua ja testata Peräseinäjoen matkailukylän palveluita.

Jokaisen kokemukset ovat  tärkeitä!

Seminaarin tavoitteena on luoda malli suomalaiselle kylämatkailulle. Päivän aikana haetaan vastauksia mm seuraaviin kysymyksiin: Miten kehitämme kylämatkailua? Kuka siitä kylällä vastaa ja miten? Miten varmistetaan kehitystyön jatkuvuus?

Yhdessä luomisen pohjaksi seminaarissa tutustutaan Irlannin, Itävallan ja Italian kylämatkailumalleihin. Kaksi pilottikylää kertoo, miten kylämatkailua organisoidaan ja kehitetään heidän kylissä tällä hetkellä? Yhdessä luomisen työpajoissa yhdistetään alustuksista syntyneet ajatukset, jokaisen läsnäolijan kokemukset ja luodaan yhdessä malli suomalaiselle kylämatkailulle. Mallia tullaan testaamaan ja kehittämään edelleen mm pilottikylissä.

Makuja ja tarinoita metsästä - tuotetestaus

Varsinaisen seminaariosuuden jälkeen testataan Peräseinäjoen kylämatkailupalveluita teemalla "Makuja ja tarinoita metsästä". Tuotetta on toteuttamassa neljä eri toimijatahoa.

Käytä mahdollisuutesi tutustua siihen, miten usean eri toimijan tuottama kylämatkailutuote käytännössä toimii ja miltä se sinusta maistuu!

30.10 Kierros Peräseinäjoella

Kylämatkailun koordinaatiohanke, Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry ja Peräseinäjoki Seura tarjoavat 30.10.2009 klo 9:00 maksuttoman tutustumiskierroksen Peräseinäjoen kylään! Yhteinen bussikuljetus lähtee Kalajärveltä klo 9:00 ja kierros kestää noin tunnin ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Nähärään Peräseinäjoella!

Susanna Kulmala

susanna [dot] kulmala [at] lomalaidun [dot] fi

P: 050 5960901

Seminaariohjelma hintatietoineen on ohessa liitteenä. Ilmoittautumiset 21.10.2009 mennessä:  http://www.epmatkailu.fi/seminaari/

 

LiiteKoko
pjoki_ohjelma.pdf132.45 Kt

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).