Valtakunnallinen kylämatkailun "kestävä kevätseminaari" 18-19.5.2010

Yhdessä Tehden vastuullista kylämatkailua

–       kylämatkailun valtakunnallinen kevätseminaari 18.-19.5.2010

 

Kylämatkailun koordinaatiohanke järjestää valtakunnallisen kylämatkailuseminaarin 18-19.5.2010 Vuonislahdella, Lieksassa (Pohjois-Karjala). Seminaari on kaksipäiväinen ja sen yhteydessä on mahdollisuus tutustua ja testata Vuonislahden matkailukylän palveluita.

Kaksi päivää kestävien kylämatkailutuotteiden rakentamista!

Seminaarin aluksi tuodaan esille valtakunnallisen kehitystyön tämänhetkinen tilanne. Missä ollaan nyt ja mihin ollaan menossa? Mitä opimme opintomatkalta Irlannin Ballyhouraan?

Seminaarin tavoitteena on ymmärtää mitä kestävä kehitys ja ympäristövastuullisuus konkreettiseesti tarkoittavat? Paneudumme teemaan erityisesti pohtimalla, miten huomioimme ympäristövastuun yrityksen ja kylän tuotteita kehitettäessä?

Kulttuuriretki ja mukavaa yhdessäoloa

Käytä mahdollisuus tutustua konkreettisesti matkailukylän tarjoamaan kulttuurituotteeseen!

Iltaohjelmassa tutustutaan Vuonislahden tarjoamaan kulttuurimatkailutuotteeseen sekä vietetään iltaa virkistäytyen Herranniemessä hyvässä seurassa. Seuraavana päivänä pohditaan, miten tämä ryhmämatkailutuote voidaan räätälöidä yksittäisille asiakkaille?

Voiko ryhmille rakennetusta tuotteesta räätälöidä menestyvän tuotteen yksittäisille matkailijoille?

Seminaarin toisen päivän teema on uuden teknologian hyödyntäminen ja tuotteen rakentaminen yksittäisille asiakkaille. Perehdytään siihen, miten esimerkiksi edellisillan kulttuuriretkestä tehdään tuote yksittäisille asiakkaille mobiilia hyödyntäen? Lisäksi pohditaan kylämatkailutuotteen hinnoittelua yksittäiselle asiakkaalle. Onko se sittenkin kannattavaa?

Tietoisku tuleville matkailukylille!

Kylämatkailun koordinaatiohankkeeseen otetaan syksyyn mennessä mukaan uusia pilottikyliä. Tätä varten järjestetään Vuonislahdella seminaarin päätteeksi infotilaisuus mukaan haluaville.

Nähdään Vuonislahdella

Susanna Kulmala

susanna [dot] kulmala [at] lomalaidun [dot] fi

P: 050 596 0901

 

Ohessa liitteenä seminaariohjelma ja ilmoittautumisohjeet (Ilmoittautumiset 4.5.2010 mennessä)

 

Ilmoittautumislinkki on ns mennyt rikki liitetiedostossa. Tässä ehjä linkki: http://www.webropol.com/P.aspx?id=424266&cid=51852711 

LiiteKoko
seminaariohjelma.pdf112.91 Kt

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).