Palvelua Sydämellä - matkailupalvelija valmennuksen pilotointi Peräseinäjoella 10.4.2010

Kylämatkailun koordinaatiohanke on yhteistyössä Matkailun teemaryhmän, Palvelua Sydämellä valmentajaverkoston ja JAKK Jalasjärven kanssa räätälöinyt Palvelua Sydämellä valmennuksesta yhden päivän matkailijapalvelija valmennuksen.

Valmennus on räätälöity erityisesti kylämatkailuun. Matkailukylille se tarjoaa iloisen yhdessätekemisen päivän, jonka aikana kehitetään ja kylän valmiuksia palvella asiakkaita entistäkin sydämellisemmin. Koulutus on tarkoitettu matkailuyrityksissä työskenteleville, kulttuurikohteissa ja muissa matkailua tukevissa tapahtumissa ja yrityksissä matkailijoita kohtaaville.

Valmennus pilotoidaan koordinaatiohankkeen, Peräseinäjoen kylämatkailun kehittämishankkeen ja JAKK Jalasjärven yhteistyönä Peräseinäjoella lauantaina 10.4.2010.

Valmennus on räätälöity erityisesti Peräseinäjoen kylämatkailun tarpeisiin, mutta siihen toivotaan osallistujia myös alueen ulkopuolelta.

Pilotoinnin jälkeen koordinaatiohanke suosittelee Pilottikylille ja muille matkailusta kiinnostuneille kylille valmennuksen järjestämistä.

Lisätietoja valmennuksesta: Susanna Kulmala 050 5960901 susanna.kulmala(at)lomalaidun.fi Pilottivalmennuksen ohjelman löydät täältä.

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).